Doosjes die door de brievenbus passen met daarin vanalles handgemaakt met koffie en/of thee.

Het brievenbuspakket wordt verzonden naar het adres wat jij aangeeft, met de tekst die jij erbij schrijft. Heb je een meer tekst dan 140 karakters, mail de tekst dan naar info@freubelientje.nl en vermeld daarbij je ordernummer. Je boodschap wordt met de hand geschreven op de kaart en het brievenbusdoosje wordt afgeleverd direct bij het adres waar het heen moet. 

Je kan hem uiteraard ook bij jou thuis laten komen, vul dan niks in in het invoerveld.

Sorteer op
 • Brievenbus doosjes thee - ‘just for You’
  Brievenbus doosjes thee - ‘just for You’

  Deze bij elkaar passende cadeautjes gemaakt voor iemand die niet zulk goed nieuws kreeg over haar gezondheid. Met dit brievenbus doosje kun je die iemand laten weten dat je aan hem/haar denkt.

  De inhoud van het brievenbus doosje:…

  € 12,50
 • Brievenbus doosjes thee - ‘tea Party’
  Brievenbus doosjes thee - ‘tea Party’

  Dit "tea Party" doosje zit vol met lekkernijen voor een echte theeliefheb(ster). Leuk door de brievenbus... te ontvangen. Op de label kun je nog een persoonlijke boodschap achter laten.
  Deze kan ook van ander papier gemaakt…

  € 12,50
 • Brievenbus doosjes thee - ‘Hoera thee’ #1
  Brievenbus doosjes thee - ‘Hoera thee’ #1

  Leuk door de brievenbus...... dit doosje (foto 1) samen met een kennis samengesteld om haar schoonzusje te verrassen met haar verjaardag. Op foto 2 zie je een verpakking van een doosje toffifee met bovenop een kleine doosje met 2…

  € 10,00
 • Brievenbus doosjes koffie/thee - ‘verwen koffie’
  Brievenbus doosjes koffie/thee - ‘verwen koffie’

  Leuk door de brievenbus...... dit doosje (foto 1) met in de deksel een koffiefilter met label (foto 1/2) waarop je een persoonlijke boodschap kunt schrijven voor de ontvanger een leuk verpakte verwen koffie (foto 3/4) een buisje…

  € 6,50
© 2021 - 2023 Freubelientje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel